“Fast food”ların müntəzəm istehlakı müəyyən xəstəliklərin inkişaf riskini artırır”.
Viral.az lenta.ru-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə diyetoloq Veronika Qusakova xəbərdarlıq edib.
Qəlyanaltı seçərkən o, tərkibində çox yağ olan qidalardan imtina etməyi tövsiyə edib.
Son Yazılar:
- Təyyarə Bakı aeroportuna məcburi eniş ETDİ
- Azərbaycanda tanınmış həkim vəfat etdi – FOTO
- “Arsenal” klubunun sabiq futbolçusuna bıçaqla hücum EDİLDİ
“Eyni zamanda, şaurma sağlam bir yemək ola bilər. Prinsipcə, sağlam qidalanma baxımından məhsul o qədər də pis deyil və ya kifayət qədər miqdarda tərəvəz olan, zülal komponenti və karbohidratların olduğu bir növ pide qəlyanaltı üçün yaxşı seçimdir”, – deyə o bildirib.
Bundan əlavə, o, insanları “fast food” restoranlarının menyusunda olan dənli bitkilər, salatlar və şorbalara diqqət yetirməyə çağırıb.
(redaktor.az)