Sağlam “Fast food” yeməkləri – Diyetoloq AÇIQLADI

“Fast food”ların müntəzəm istehlakı müəyyən xəstəliklərin inkişaf riskini artırır”.

Viral.az lenta.ru-ya istinadən xəbər verir ki, bu barədə diyetoloq Veronika Qusakova xəbərdarlıq edib.

Qəlyanaltı seçərkən o, tərkibində çox yağ olan qidalardan imtina etməyi tövsiyə edib.

Son Yazılar:

“Eyni zamanda, şaurma sağlam bir yemək ola bilər. Prinsipcə, sağlam qidalanma baxımından məhsul o qədər də pis deyil və ya kifayət qədər miqdarda tərəvəz olan, zülal komponenti və karbohidratların olduğu bir növ pide qəlyanaltı üçün yaxşı seçimdir”, – deyə o bildirib.

Bundan əlavə, o, insanları “fast food” restoranlarının menyusunda olan dənli bitkilər, salatlar və şorbalara diqqət yetirməyə çağırıb.

(redaktor.az)