Araşdırmalra görə, şərab ciddi sağlamlıq problemlərinə səbəb ola bilər.
Viral.az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, hətta bir stəkan qırmızı şərab belə orqanizmdə problem yarada bilər.
Birincisi, diabet xəstələri şərab içməyə ehtiyatla yanaşmalıdır, çünki əksər şərablar qan şəkərinin səviyyəsinə təsir göstərir.Diabet xəstələri üçün təhlükə, acqarına istehlak edilən şərabdır, bu, əvvəlcə qan şəkərinin səviyyəsinin kəskin artmasına, sonra isə kəskin azalmasına səbəb olur.
Son Yazılar:
- Dərmanları soyuducuda saxlamaq olarmı? – Ekspert
- “Oreşnik” bütün Avropada hədəfləri vura bilər
- İstanbulda diplomat olduğunu deyən azərbaycanlı 70 kilo qızılla SAXLANILDI
İkincisi, sakitləşdirici (ağrı kəsici) qəbul edərkən müəyyən müddət ərzində alkoqol qəbul etmək olmaz. Çünki bu beyin fəaliyyətini yavaşladır.